IRO 50-jarig Jubileum (alléén voor leden) – VERPLAATST NAAR 2022!

Ledenbijeenkomsten

BELANGRIJKE MEDEDELING: VERPLAATSING JUBILEUM

N.a.v. de persconferentie van afgelopen vrijdag 12 november met de aankondiging van aangescherpte coronamaatregelen, zien wij ons genoodzaakt het Jubileum van vrijdag 26 november te verplaatsen naar 2022.
Wij willen onze gasten een bijzonder feest kunnen bieden op een verantwoorde wijze.
Momenteel beraden wij ons over een nieuwe datum en zullen deze t.z.t opnieuw aankondigen.

Alle aanmeldingen die wij hebben ontvangen komen hiermee te vervallen.

Wij zijn vastbesloten het 50-jarig jubileum op een ander moment op een feestelijke manier met jullie te vieren. Wat in het vat zit, verzuurt niet!

—————————————————————————————————–

Dit jaar bestaat IRO 50 jaar en dit willen we samen met onze leden vieren op vrijdag 26 november in de Fokker Terminal in Den Haag!

Hoe ziet het programma eruit?

Het jubileum bestaat uit een spetterend programma en heeft als thema ‘Embracing the energy transition’. We starten met een boeiend plenair gedeelte met IRO voorzitter Pieter van Oord, Harry Brekelmans (Projects and Technology Director, Shell) en Sandor Gaastra (Directeur-generaal Klimaat en Energie, Ministerie EZK), waarin we inhoudelijk dieper ingaan op dit thema. Vervolgens kun je je tijdens de energieke subsessies laten inspireren door sprekers als Mark Tuitert (Olympisch schaatskampioen), Tom Touber (voormalig COO Volvo Ocean Race) en Ramon Vullings (Cross-industry innovation expert).

Ter gelegenheid van dit speciale jubileum is het Jubileumboek ‘Wagen en Winnen, de Nederlandse offshore-industrie. Pionier in energietransitie’ over 50 jaar Nederlandse offshore geschreven door Frits Loomeijer en Joke Korteweg (maritiem historici). Dit unieke boek wordt op feestelijke wijze gepresenteerd.

Na het middagprogramma starten we de avond met een walking dinner en reiken we de IRO Award of Excellence en Young IRO Best Mentor Award uit. De avond eindigen we met een swingend feest!

 

15.00 – 16.00 Inloop/registratie (coronacheck) (koffie/thee)
16.00 – 16.15 Speech Pieter van Oord, Voorzitter IRO
16.15 – 16.30 Harry Brekelmans, Projects and Technology Director Shell
16.30 – 16.45 Sandor Gaastra, directeur-generaal Klimaat en Energie, Min. EZK
16.45 – 16.55 Presentatie Jubileumboek
16.55 – 17.05 doorloop naar subsessies
17.05 – 17.30 start sessie ronde 1 (25 min)
17.30 – 17.50 doorloop subsessies (frisdrank & snacks)
17.50 – 18.15 start sessie ronde 2 (25 min)
18.15 – 19.30 Borrel
19.30 – 21.30 Walking dinner en uitreiking IRO Award of Excellence & Young IRO Best Mentor Award
21.30 – 24.00 Feest

Sprekers subsessies

Na het plenaire gedeelte starten de subsessies. Je kunt 2 sessies volgen, waarbij je kunt kiezen uit de volgende sprekers:

Mark Tuitert, Olympisch schaatskampioen
Mark Tuitert stond te boek als het grootste schaatstalent ter wereld. Alleen valpartijen, ziekte en persoonlijke worstelingen voorkwamen een glansrijke weg naar de top. Na het winnen van Olympisch goud in Vancouver en deelname aan de Spelen in Sochi in 2014 kwam er verandering. Mark besloot zijn talenten op een ander gebied te ontwikkelen. In zijn presentatie legt hij een duidelijke link tussen de topsport en het ondernemerschap. Hij licht thema’s uit over omgang met tegenslagen, persoonlijk leiderschap, stoïcijnse mindset, teamwork, onzekerheid en doelmatig werken. “Zonder strijd geen overwinning”.
Mede mogelijk gemaakt door Heerema Marine Contractors

Tom Touber, voormalig COO Volvo Ocean Race
Tom Touber is een echte (topsport) ondernemer. Hij heeft een achtergrond als ingenieur (scheepsbouw/bedrijfskunde) en diverse directiefuncties in het Nederlandse en Duitse bedrijfsleven. Na het vervullen van zijn droom om in 2006 de Volvo Ocean Race te winnen heeft Tom de combinatie topsport en bedrijfsleven verder opgepakt als ondernemer. Als adviseur, managementtrainer en coach begeleidt hij organisaties in zowel de productie- als de zakelijke dienstverleningssector met groei gerelateerde issues. Dit maakt Tom een inspirerende spreker, de onderwerpen die hierbij o.a. aan bod komen zijn: performance- en risico management, teamwork, doorbreken van vaste patronen en leiderschap. “Goede schippers staan allang al niet meer aan het roer”.
Mede mogelijk gemaakt door Van Oord

Ramon Vullings, Cross-industry innovation expert
Onze samenleving staat voor een aantal grote uitdagingen. Vele ervan zijn complex, ook wel ‘wicked problems’ genoemd. Om ze op te lossen is cross-over samenwerking tussen disciplines en sectoren nodig. Grenzen oversteken vanuit een zakelijk perspectief noemen we ‘cross-industry innovation’. Het vormgeven van deze samenwerkingen en daarbinnen het vinden van nieuwe oplossingen is een vak apart. Ramon Vullings spreekt als ideaDJ en cross-industry expert met verve over hoe je van best naar next practices kunt gaan in jouw situatie. “Het is goed om eens buiten je eigen bedrijf of branche te kijken hoe anderen het aanpakken. Wellicht heeft iemand al een prachtige oplossing bedacht voor één van jouw grootste business-uitdagingen waar je vervolgens zelf mee kunt innoveren”.
Mede mogelijk gemaakt door TWD

Waar is het feest?

Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag

We hebben gekozen voor de Fokker Terminal vanwege het duurzame karakter van deze locatie. Lees hier meer.

Dress code

Business casual met een feestelijke touch

Parkeren & reisinfo

Fokker Terminal beschikt over een groot parkeerterrein met voldoende parkeerplaatsen. De locatie is daarnaast ook goed te bereiken met openbaar vervoer. Meer info vind je hier.

Coronatoegangsbewijs

Let op: Vanaf 25 september is in heel Nederland een coronatoegangsbewijs verplicht om toegang te krijgen tot een evenement, zo ook voor de Fokker Terminal.

Aanmelden

Aanmelden kan vóór 12 november via onderstaand formulier. Ieder lidbedrijf mag 2 personen kosteloos aanmelden, waarvan bij voorkeur 1 Young IRO lid. Voor iedere extra werknemer wordt €100 in rekening gebracht (middels een factuur achteraf). Dit bedrag geeft toegang voor de hele dag, ongeacht aanwezigheidsduur. Deze uitnodiging is in veel gevallen naar meer mensen binnen uw bedrijf gestuurd. De verantwoordelijkheid voor het aantal aanmeldingen per lidbedrijf en de onderlinge afstemming ligt bij het lid zelf. First come, first serve!

No-show: zonder afmelding zijn wij helaas genoodzaakt om de kosten door te berekenen.

P.S.: de voertaal tijdens het event is Nederlands.

Vragen?

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog een vraag, dan kun je ons bereiken via events@iro.nl.

We kijken ernaar uit om deze mijlpaal samen met jullie te vieren!

Let’s celebrate the future!