De Tweede Virtuele Handelsmissie tussen Suriname en Nederland 20-23 april

april 20 - 23 | Online Handelsmissies

De Tweede Virtuele Handelsmissie tussen Nederland en Suriname begint over enkele dagen. Onze minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Sigrid Kaag zal op de tweede dag een bijdrage leveren. Op 23 april, dag 4, zal de Nederlandse ambassade ook een presentatie geven die meer ingaat op wat wij nou eigenlijk doen als ambassade en ons handelsbevorderende instrumentarium die beschikbaar is voor Nederlandse ondernemingen.

De Virtuele Handelsmissie heeft ervoor gekozen om thema’s te koppelen aan de Tweede Handelsmissie. Deze zijn: duurzaam ondernemen, eco-toerisme, financiële sector en zakelijke dienstverlening.

Waarom kiezen wij voor deze thema’s? Wij willen de samenwerkingskansen binnen deze sectoren voor zowel Suriname als Nederland toelichten, vergroten en daadwerkelijk bewerkstelligen. Bent u geïnteresseerd en wilt u zich aanmelden als deelnemer? Dat kan!

Programma & aanmelden

De eerste drie dagen zullen gevuld zijn met sprekers, bedrijfsbezoeken en regeringsvertegenwoordigers van zowel Suriname als Nederland. Dag vier sluiten wij de Tweede Virtuele Handelsmissie af met een bijzondere sessie. Daarover op een later moment meer.

Bekijk hier het gehele programma.
Voor meer informatie en aanmelden kunt ook een kijkje nemen op handelsmissie.sr.

Korting

Voor het netwerk van de Nederlandse Ambassade heeft de Virtuele Handelsmissie een
speciale kortingscode aangemaakt.