IRO webinar Crisiscommunicatie & Remote werken

Online Webinars

‘Hoe reageer je in tijden van crisis?’
‘Hoe maak ik mijn thuiswerkplek tot een effectieve werkplek?’

Dit zijn vragen die de afgelopen maanden bij werknemers en werkgevers zijn gaan spelen. Door COVID-19 wordt er een nieuwe manier van denken en handelen verwacht. Een probleem of juist een nieuwe uitdaging? IRO heeft n.a.v deze vragen een webinar georganiseerd met deze 2 thema’s; Effectief communiceren in tijden van crisis en Remote werken, op dinsdag 19 mei van 16.30 – 18.00 uur.

16.30 – 17.00 uur
Blok 1: Effectief communiceren in tijden van crisis

Hoe communiceer je in tijden van crisis, wat kun je wel communiceren, wat niet, welke toon sla je aan, wat is het stappenplan van solide crisiscommunicatie? Hoe houd je personeel gemotiveerd en stimuleer je het gevoel van verbondenheid? Zaken waar alle leden van IRO tegenaan lopen op dit moment.

Spreker: Jos Govaart is oprichter van communicatiebureau Coopr. Coopr heeft als doel om organisaties beter, effectiever, creatiever en eerlijker te laten communiceren. Daar hoort ook het communiceren voor, tijdens en na crises bij. Jos adviseert klanten als Coca-Cola, LinkedIn, Coolblue en WWF.

17.00 – 17.30 uur
Blok 2: Thuis aan het werk…het nieuwe normaal?

De impact van de corona-crisis is door het thuiswerken enorm; we moeten leren op afstand (met alle digitale middelen) te werken. Het heeft impact op onze werkmentaliteit, de productiviteit en bedrijfs-betrokkenheid, zo ook voor de werkgevers en werknemers die verbonden zijn aan IRO. We bekijken algemene data-driven informatie over werkgeluk en behandelen vragen zoals: hoe zien we mensen, de samenleving en organisaties hiermee omgaan? Wat leren we uit de afgelopen weken, wat we juist kunnen blijven gebruiken ná corona?

Spreker: Lotte Spijkerman, directeur van het Happiness Lab, een onderzoeks- en adviesbureau gericht op het meten en verhogen van werkgeluk.

Wij verzoeken je een korte enquête in te vullen m.b.t. remote werken via deze link, de resultaten zullen tijdens de webinar worden besproken.

17.30 – 18.00 uur
Afsluiting

Na afloop van de twee blokken is er gelegenheid tot vragen stellen aan de experts in een aparte breakout room.

Deze webinar is in samenwerking met DOB-Academy tot stand gekomen.

Aanmelden

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden tot uiterlijk dinsdag 19 mei 12.00 uur.