Ocean Race Summit # 2 – Streaming live from the Hague

Webinars

WHAT’S AT THE SUMMIT?

The Ocean Race Summits No. 2, streaming live from The Hague will be like an interactive TV show, followed by small break-out groups that will allow valuable time with other experts to exchange ideas, combine skills and collaborate for the future.

Voorafgaand aan The Ocean Race organiseren alle steden waar gedurende de race (van oktober 2021 tot juni 2022) een stop-over is, een summit. Dit is een lezingenreeks, waarbij experts hun inzichten delen over een actueel klimaatthema.

Vorig jaar was de aftrap in Genua, dat in 2022 de finishplaats van TOR zal zijn.
Scheveningen is de tweede in rij die de summit organiseert, op woensdag 27 mei. In deze editie is er speciale aandacht voor de jeugd. Dutch Wavemakers is dan ook met trots mede-organisator van dit jeugd-onderdeel.

Bij de lezingenreeks zijn digitale plaatsen gereserveerd voor Wavemakers en jongeren uit jongerennetwerken waarmee wij samenwerken. Kers op de taart is Wavemaker Marsha Tack, die als student deelneemt aan het panel dat onder leiding van Humerto Tan de verschillende klimaatonderwerpen bespreekt. Aan Marsha de uitdaging om de stem van de jeugd hierin te vertolken!

Zorg dat je bij de summit aanwezig bent.

Aanmelden/registreren:

klik hier.
Hier vind je ook meer informatie over het programma, de sprekers en gastheren.