Online speeddaten in Café Maritiem

Online Ledenbijeenkomsten

Op 13 januari lanceerden classificatiebureau DNV en Menon Economics de 2022-editie van het rapport Leading Maritime Cities in the World.
Rotterdam is de nummer twee geworden, na Singapore. Dit maakt Rotterdam en de omliggende regio de toonaangevende maritieme stad van Europa en laat steden als Oslo, Hamburg en Londen achter zich.

Om dit te vieren opent IRO ‘Café Maritiem’ samen met Rotterdam Maritime Capital of Europe, Deal Drecht Cities, Netherlands Maritime Technology (NMT), KVNR, Maritime Delta/Innovation Quarter, Rotterdam Maritime Services Community en Rotterdam Port Promotion Council. Bij dit online netwerk event kan de maritieme community een uur lang met elkaar speeddaten en praten over de maritieme sector.

Draai mee in de netwerkcarrousel

Als je deelneemt aan deze bijeenkomst draai je mee in een netwerkcarrousel, waarbij leden en partners van bovengenoemde organisaties ‘random’ met elkaar worden gematched. Gedurende zes minuten ga je met elkaar in gesprek, waarna de carrousel vervolgens weer doordraait naar een volgende match. Het is dus steeds een verrassing met wie je in contact komt. Een mooie en laagdrempelige manier om even bij te praten, kennis te delen, afspraken te maken en met elkaar te overleggen hoe we optimaal gebruik kunnen maken van deze verworven positie.

Datum & tijd

Vrijdag 11 februari, 11:00-12:30 uur

Programma

• 10.45 – 11.00 uur: virtuele inloop, chatbox geopend
• 11.00 – 11.05 uur: welkomstwoord en uitleg netwerkcarrousel
• 11.05 – 12.00 uur: netwerkcarrousel
• 12.00 – 12.30 uur: online napraten in het virtuele Café Maritiem (facultatief)

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden.

Je ontvangt kort voor aanvang van deze onlinebijeenkomst een mail met verdere instructies en een link om in te kunnen loggen.

Deelname is gratis en alleen toegankelijk voor de leden en genodigden van Rotterdam Maritime Capital of Europe, Deal Drecht Cities, IRO, Netherlands Maritime Technology (NMT), KVNR, Maritime Delta/Innovation Quarter, Rotterdam Maritime Services Community en Rotterdam Port Promotion Council.