Online speeddaten IRO leden met leden Offshore Community Rotterdam

Online Ledenbijeenkomsten

Netwerken – kennis delen – afspraken maken – (bij)praten over de Offshore Energy Industry

Dit alles kan op vrijdag 26 maart van 11.30-12.30 uur.

In samenwerking met de Offshore Community Rotterdam nodigen wij je uit voor een exclusieve online speeddate bijeenkomst.

De Offshore Community Rotterdam verbindt bedrijven binnen de havenregio met als doel om samenwerking, kennisdeling en business binnen het offshore cluster te stimuleren.
Sinds de oprichting van de Offshore Community Rotterdam door RPPC en Port of Rotterdam, komen wij elkaar regelmatig tegen op beurzen en hebben wij in 2019 nog een gezamenlijke netwerkborrel georganiseerd tijdens de OTC Houston.

Helaas mogen we elkaar nog niet fysiek ontmoeten. Om die reden hebben wij de handen ineengeslagen voor een online speeddate bijeenkomst op vrijdag 26 maart.
Ook de leden van de Rotterdam Offshore Wind Coalition zijn voor deze speeddate bijeenkomst uitgenodigd.

Quote Paul Nederlof, Managing Director VandeGrijp Pipes & Parts:

‘Vorige maand was ik deelnemer bij de online speeddate tussen de Offshore Communities uit Rotterdam en North Sea Port (Vlissingen, Terneuzen en Gent). Het is een leuke manier om in een korte tijd veel andere mensen te spreken uit de industrie. De gesprekken wisselen zich af in een hoog tempo. Ik heb een aantal verrassende gesprekken gevoerd. Goed om te zien dat de Offshore Community Rotterdam en IRO hierin samenwerken, twee clubs waar wij als organisatie actief lid van zijn. Ik ben er zeker bij de 26e!’

Draai mee in de netwerkcarrousel

Als je deelneemt aan deze bijeenkomst draai je mee in een netwerkcarrousel, waarbij bedrijven vanuit de verschillende netwerkorganisaties zoveel mogelijk met elkaar zullen worden gematched. Gedurende zes minuten ga je met elkaar in gesprek, waarna de carrousel vervolgens weer doordraait naar een volgende match. Het is dus steeds een verrassing met wie je in contact komt.
Een mooie en laagdrempelige manier om te netwerken – kennis te delen – afspraken te maken – (bij)praten over de Offshore Energy Industry en natuurlijk ook om een leuke bijeenkomst te hebben!

Datum & tijd

Vrijdag 26 maart, 11:30-12:30 uur

Aanmelden

Klik hier om je in te schrijven

Deelname is gratis en alleen toegankelijk voor de bedrijfsleden van IRO, de Offshore Community Rotterdam/RPPC en de Rotterdam Offshore Wind Coalition.
Je ontvangt kort voor aanvang van deze online bijeenkomst een mail met verdere instructies en een link om in te kunnen loggen.