Virtuele editie CES 2021: ‘Tech Solutions for Global Challenges’

januari 11 - 14 | Online Conferenties & Beurzen

Heeft u een technologische innovatieve oplossing voor een wereldwijde uitdaging? Bent u klaar voor de internationale markt en zoekt u wereldwijde aandacht voor uw product? Doe dan van 11 tot en met 14 januari 2021 mee aan de digitale editie van CES 2021, de ‘global stage for innovation’ en meest invloedrijke technologiebeurs ter wereld.

CES is dé plek waar -‘s werelds meest vooraanstaande (tech)bedrijven zakendoen, nieuwe partners ontmoeten en inspiratie opdoen.

CES 2021
Al meer dan 50 jaar is CES het internationale podium voor innovatie. Het is de ideale plek voor het lanceren van nieuwe producten. Daarnaast verbindt deze beurs de belangrijkste spelers in de tech-industrie met potentiële klanten, marketing- en ontwikkelingspartners, distributeurs, en media.

Digitale editie
Dit jaar vindt de CES volledig digitaal plaats. Door deelname aan CES kunt u uw innovatieve product etaleren, maar zeker ook valideren en waardevolle feedback krijgen voor de verbetering van uw product. CES 2021 is de beste conferentie om uw product te testen voordat u het internationaal op de markt brengt. Bovendien komt u in contact met nieuwe klanten en investeerders en u genereert (internationale) exposure voor uw organisatie en product. Tot slot kunt u keynotes en thema-specifieke sessies bijwonen.

Nederlands Paviljoen ‘Tech Solutions for Global Challenges
Voor CES 2021 zetten we in op het organiseren van een digitaal Nederlands paviljoen dat in het teken staat van ‘Tech Solutions for Global Challenges’. Hier presenteren we – in samenhang – een groep bedrijven en kennisinstellingen die leidend zijn in een van de onderstaande thema’s:

  • energy transition & climate change;
  • security & resilience;
  • smart cities & smart mobility;
  • future of work;
  • sustainability & circularity;
  • artificial intelligence (AI) & big data;
  • medtech & healthtech.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Daarom gaat de voorkeur uit naar start-ups, scale-ups en mkb-bedrijven die oplossingen bieden voor de genoemde thema’s.

Meer informatie over deze digitale missie vindt u op onze website.

Training en coaching
Om Nederlandse deelnemers te begeleiden om het meeste uit hun deelname te halen, organiseren we in de weken voorafgaand aan de CES, diverse digitale prep-events en coachingsessies. Dit organiseren wij in samenwerking met partners zoals NovelT, Yes!Delft, High Tech XL en het Nederlandse consulaat-generaal in San Francisco.

Aanmelden: Kan tot en met zondag 1 november. Elke deelnemer schrijft zich apart in. Meld u aan voor de virtuele missie CES 2021.
Kosten: Deelname kost € 250 per organisatie (maximaal 2 deelnemers per organisatie). Bij meer dan 2 deelnemers betaalt u € 125 per extra deelnemer. Inbegrepen is deelname aan de digitale prep-events en deelname aan de digitale CES-beurs. U krijgt toegang tot een platform met verschillende virtuele programmaonderdelen.
Contact: Heeft u nog vragen over de Nederlandse deelname aan CES? Neem dan contact op met:
Celeste Flores-Uijtewaal, T: 06 1516 0093, E: celeste.floresuijtewaal@rvo.nl of
Maurits Berger, T: 06 2564 1019, E: maurits.berger@rvo.nl.