Women in Energy NL – korting voor IRO leden!

Den Haag Conferenties & Beurzen

Op vrijdag 17 november wordt wederom het Women in Energy NL georganiseerd, na de succesvolle editie van vorig jaar. Een dag waar (aankomende) (jonge) vrouwelijke professionals bijeenkomen in Den Haag om geïnformeerd te worden over de #baanmogelijkheden in de verschillende energiesectoren binnen de #energietransitie, over het aandeel dat vrouwen hier nu innemen en de kansen en eventuele uitdagingen waar zij tegen aan lopen.

Als lid van IRO kun je met korting naar deze dag!

The perfect storm: stilte of stilstand?

We bevinden ons als maatschappij in woelige tijden. De steeds duidelijker wordende negatieve gevolgen van klimaatverandering vereisen dat we in sneltreinvaart de energietransitie in moesten stappen. Tegelijkertijd staan we hier voor een groot aantal uitdagingen: een flink arbeidstekort, ongelijkheid in beloning en gebrek aan diversiteit, en op sommige vlakken gebrek aan de benodigde materiaal, kennis en draagvlak om deze energietransitie te dragen.

Het is alsof we in het oog van de storm zitten: het is al in gang gezet maar we weten nog niet hoe het eindigt. Dit biedt ook kansen! Want hebben we echt een arbeidstekort of moet de arbeidsmarkt op de schop? Weten we echt iedereen al wel te bereiken? En houden we ons niet te veel vast aan oude gewoontes als we onze vacatures en werkzaamheden invullen?

Verandering vereist aanpassing

Het is daarom NU het perfecte moment om er voor te zorgen dat we deze storm, lees energietransitie, beter en inclusief uitkomen.

Van theorie naar praktijk

Op 17 november gaan we hierover met elkaar in gesprek, waarbij we de verschillende energiesectoren uitnodigen. Net als vorig jaar bieden we ook dit jaar weer ruimte voor het uitwisselen van ideeën maar ook praktische handvaten om zelf aan de slag te gaan.

Aanmelden met korting

Als lid van IRO krijg je 17 euro korting op een dagticket.
Kijk hier om een ticket te kopen en gebruik de code IROWIE23

Meer informatie

Mail naar: info@womeninenergy.nl