Breedveld Staal

Breedveld Staal

Staalgroothandel Breedveld Staal is een traditioneel maar modern, volledig onafhankelijk, familiebedrijf. Vanaf de start van het bedrijf, in 1946, zijn deze eigenschappen diep in ons DNA geworteld.

Toeleveringsketenspeler zijn betekent voor ons dat we met u als klant een samenspel aangaan.
Vanwege deze brede oriëntatie kunnen wij u een echte one-stop-shop ervaring bieden.

Naast bewerkingen zoals op maat zagen, stralen en verven, verzinken, knippen en zetten is Breedveld Staal door DNV ISO9001 gecertificeerd en DNV hermerk bevoegd (3.1 certificering).

Samen met u onderneemt Breedveld Staal elke dag om uw Supply Chain steeds verder te versterken. Door u te ontzorgen kunnen we uw productie efficiënter laten verlopen. We kunnen uw voorraadbeheer uit handen nemen door just-in-time te leveren, maar zorgen ook voor een sterke voorraadpositie en flexibele logistieke oplossingen om indien nodig snel te leveren. Met inkoopconnecties verspreid door met name Europa, putten wij uit een grote mix van producten. Hierdoor zijn ook de ‘specialistische producten’ en de voor de Nederlandse markt incourante producten door ons snel en betrouwbaar te leveren.

Al sinds de oprichting is de filosofie van Breedveld niet de grootste staalleverancier van Nederland te willen zijn, maar willen we juist uitblinken en de allerbeste zijn in wat wij voor u doen.

Wij hebben ons ontwikkeld tot een vertrouwd adres voor materialen zoals S355 en offshore kwaliteiten waarmee we bij onze afnemers het totaalpakket van gevraagde materialen leveren, voor met name de on- en offshore en de maritieme sector.

Bij ons komt staal tot leven.