online versie

IRO Nieuws september 2022

15 september 2022

Terugblik ONS Stavanger

Van 29 augustus t/m 1 september waren we met 27 bedrijven in het Nederlandse Paviljoen op de ONS in Stavanger. Goed georganiseerde beurs die met ruim 61.000 bezoekers en meer dan 1000 exposanten flink druk was. Op maandag bracht Sandor Gaastra, Directeur-Generaal Klimaat en Energie bij het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat een bezoek aan het paviljoen, waarbij hij met de meeste bedrijven heeft gesproken en zich liet bijpraten over de innovaties en oplossingen om de energietransitie vorm te geven.

Lees hier meer over alle highlights en check de foto impressie van de hele beurs.

Nieuws

Nieuwe leden

IRO verwelkomt de volgende nieuwe leden:

LOL bijeenkomst Nsecure - aanmelden uiterlijk vrijdag 16 september!

Op donderdag 22 september gaan we op bezoek bij IRO lid Nsecure! Het thema van de dag is digitalisering van security, waarbij o.a. een case met Allseas wordt besproken. Ook kun je een kijkje nemen in de Observation Room, één centrale plek voor toegangsverlening en cameraobservatie. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 16 september via deze link.

Reminder: Register your OTC participation before 30 September!

From 1-4 May the OTC 2023 will take place in the NRG Center in Houston. We have secured ‘our’ well known location in Hall D again, with the same shape of the pavilion. Please register here.

Deadline Friday 30 September! For more information contact Jeroen Tresfon.

Zet jouw bedrijf op de kaart en faciliteer een LOL bijeenkomst!

De Leden Ontmoeten Ledenbijeenkomst is een unieke gelegenheid om een kijkje te geven in de keuken van een IRO lid. D.m.v. een presentatie, rondleiding en afsluitende netwerkborrel kun je jouw bedrijf presenteren. Wij geven je hiermee een podium om je activiteiten en producten te laten zien aan de IRO deelnemers. Interesse? Stuur dan een mailtje naar Barbara van Buchem.

Nieuw lid in de schijnwerpers: Titan Projects BV

IRO heeft recentelijk Titan Projects BV als nieuw lid mogen verwelkomen. In een persoonlijk interview met Alex Bakker, Business Unit Manager, maken wij kennis met Titan Projects BV. Lees hier het hele interview.

Netwerken op de beursvloer - Netherlands pavilions 2023

We zijn blij dat we volop ‘on tour’ zijn met onze Netherlands Pavilions! Klik op de links voor meer info over de beurzen, prijzen en aanmeldformulieren. Of neem contact op met Jeroen Tresfon via j.tresfon@iro.nl.

Informatie sessie Offshore Wind Korea - 5 oktober

Op 5 oktober organiseert Wind & Water Works een informatiesessie over Offshore Wind Korea. Tijdens deze informatiesessie horen we van twee experts over de ontwikkelingen op het gebied van offshore wind en kansen voor Nederlandse bedrijven. Voor het programma en aanmelden lees meer

Een energierijk najaar 2022!

Opladen met nieuwe energie? Schrijf je in voor onze cursussen voor de juiste boost!

  • Offshore energy: from fossil to renewables (6 oktober)
    Voor meer info en registratie: klik hier
  • Offshore wind basics (7 december)
    Voor meer info en registratie: klik hier

Kom naar Offshore Industry - korting voor IRO leden

Op dinsdag 8 november organiseert Management Producties een nieuwe editie van Offshore Industry, gericht op offshore energietransitie en de Europese klimaatdoelen. O.a. IRO voorzitter Mark Heine levert een bijdrage aan het programma. IRO leden ontvangen € 150,- korting. Lees hier meer voor het programma en de kortingscode.

Women in Energy NL

Women in Energy NL – een event dat op 11 november bij KIVI in Den Haag wordt gehouden. De eerste kaartjes zijn al verkocht! Interessant voor vrouwelijke energieprofessionals en bedrijven! Lees meer

Volg ons op LinkedIn!

Ook via onze LinkedIn pagina houden wij je op de hoogte van het laatste verenigingsnieuws over onze activiteiten, ledenbijeenkomsten, beurzen en alles wat met offshore energie te maken heeft. Volg ons!

Meer Nieuws

Events

sep
22

- Barendrecht

GEANNULEERD: Leden Ontmoeten Ledenbijeenkomst bij Nsecure
Meer evenementen

Exhibitions

sep
27

- Hamburg

WindEnergy Hamburg
okt
31

- Abu Dhabi (United Arab Emirates)

ADIPEC 2022
Meer beurzen

Courses

okt
06

- Rotterdam

Course Offshore Energy: from Fossil to Renewables
dec
01

- Rotterdam

Course Offshore Energy: from Fossil to Renewables
dec
07

- Delft

Course Offshore wind basics
Meer cursussen
Branchevereniging voor de Nederlandse Toeleveranciers in de Offshore Energie Industrie

Boompjes 40
3011 XB Rotterdam
The Netherlands
+31 793411981
info@iro.nl
www.iro.nl

Online versie Uitschrijven Email voorkeuren