Terugblik ONS Stavanger

09-09-2022 IRO Nieuws

Terugblik ONS Stavanger

Van 29 augustus t/m 1 september waren we met 27 bedrijven in het Nederlandse Paviljoen op de ONS in Stavanger. Doordat de 2020 editie vanwege Covid was overgeslagen, was het 4 jaar geleden dat we er voor het laatst waren. En wat was het goed om daar weer te zijn. Goed georganiseerde beurs die met ruim 61.000 bezoekers en meer dan 1000 exposanten flink druk was.

Enkele highlights

Op maandag bracht Sandor Gaastra, Directeur-Generaal Klimaat en Energie bij het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat een bezoek aan het paviljoen, waarbij hij met de meeste bedrijven heeft gesproken en zich liet bijpraten over de innovaties en oplossingen om de energietransitie vorm te geven.

Dinsdag organiseerden wij in samenwerking met Norwegian Energy Partners (NORWEP) een zeer goed bezochte borrel op het paviljoen om de Noorse en Nederlandse supply chains met elkaar in contact te brengen. Voorafgaand daaraan bezocht de Nederlandse Ambassadeur in Noorwegen het Paviljoen en na verschillende deelnemers gesproken te hebben, opende hij de netwerkborrel en mengde zich onder de gasten. Wij hebben deze week heel prettig samengewerkt met de Ambassade.

Op initiatief van RPPC hadden we een barista op het paviljoen die vooraf aangeleverde bedrijfslogo’s op het melkschuim kon printen. Al met al een heel succesvolle beurs met enthousiaste deelnemers!

We zijn alweer bezig de volgende editie in 2024 vast te leggen.
Volgend jaar hebben we in deze periode een Nederlands Paviljoen tijdens Offshore Europe in Aberdeen.

Foto impressie

Bekijk alle foto’s van ONS 2022 in de fotogalerij onder My IRO.