Eerste Young IRO Lustrum “The fun of disruption” een groot succes!

12-09-2023 IRO Nieuws, Young IRO

Eerste Young IRO Lustrum “The fun of disruption” een groot succes!

Graag delen we een aantal hoogtepunten van ons eerste Young IRO Lustrum evenement! Het was een dag vol inspiratie, netwerken en fun op een zonovergoten vrijdagmiddag. We zijn erg blij met dit succesvolle lustrumevenement.

Met groots plezier mochten we 80 deelnemers ontvangen in de Weelde, Rotterdam. Young professionals van vele verschillende IRO bedrijven wisten het lustrum te vinden. De diverse achtergronden van de deelnemers zorgden voor een dynamische sfeer vol ‘fun and disruptie’! De dag begon met een inspirerende keynote speech van de ‘school of life’ waarin het losbreken van je dagelijkse routine centraal stond. Het werd hoog tijd om anders naar onze ingesleten patronen te gaan kijken!

Dit werd gevolgd door onze paneldiscussie met C-level panelleden van IRO-partners zoals Huisman, Sif Group, TNO en Heerema. Hun inbreng over het thema ‘The Fun of Disruption’ was zeer inspirerend en bood waardevolle perspectieven op het veranderende landschap van onze sector. Wat de  ‘fun’ kan van ons thema betreft, we hebben het voor elkaar gekregen om alle young professionals mee te laten spelen in een ‘last-man-standing’ pijl en boog spel. We kunnen gerust stellen dat het een hete strijd is geworden om de eeuwige roem! Uiteraard konden een hapje en drankje niet ontbreken na afloop.

We willen alle deelnemers bedanken voor deze geweldige dag vol inspiratie, nieuwe netwerken, en bovenal heel veel fun!. We kijken ernaar uit jullie allemaal te zien op onze toekomstige evenementen!

Fotogalerij

Bekijk hier de foto’s.

Hartelijke groeten,

Het Young IRO bestuur

Floor Spaargaren, Kirsten van Dongen, Meike Kolthof, Pieter Spruijt, Ruben de Jong, Sjoerd Koudijs, Vera Terlouw