Geslaagde eerste IRO webinar over crisis communicatie en remote work

20-05-2020

Geslaagde eerste IRO webinar over crisis communicatie en remote work

It’s a wrap! Dinsdag 19 mei was de première van onze eerste webinar met actuele thema’s zoals crisiscommunicatie en remote werken. Met 60 deelnemers was de online bijeenkomst goed gevuld, net zoals wij gewend zijn bij onze fysieke bijeenkomsten.

Jos Govaart, spreker van Coopr, deelde zijn zijn kennis over crisiscommunicatie. Is een crisis altijd een crisis of is het drama? Hoe communiceer je dan tijdens een crisis? Met handige checklists en take aways gaf Jos antwoord op deze vragen.

Lotte Spijkerman, spreker van het Happiness Lab, en Esther Zijtregtop, spreker van VoorDeThuiswerkers.nl, gaven inzicht in werkgeluk en remote werken. Want wat doet dit met werknemers en zouden we dit in de toekomst willen blijven doen? Het antwoord op deze laatste vraag was volmondig ‘JA, in de toekomst is thuiswerken een blijvertje’.

De presentaties werden afgewisseld met polls en vragen vanuit het online publiek om het interactieve element, dat anders snel verloren gaat bij een webinar, toch actief te houden. Na de presentaties was er nog gelegenheid om te netwerken en vragen te stellen in aparte break-out rooms. Netwerken kan dus óók goed online.

Wil je de presentaties nog eens op je gemak doornemen, dan kun je deze bekijken via onderstaande links.

Presentatie Crisiscommunicatie
Presentatie Remote werken

Smaakt dit nu naar meer? Jazeker!