Heb jij ‘m al gelezen, het boek Wagen en Winnen?

12-04-2022 IRO Nieuws

Heb jij ‘m al gelezen, het boek Wagen en Winnen?

‘Wagen en Winnen’, hét boek over 50 jaar Nederlandse offshore, bestel ‘m nu!

Ter gelegenheid van het vijftigjarig jubileum van IRO is een boek uitgekomen: ‘Wagen en winnen. De Nederlandse offshore-industrie, pionier in energietransitie’.

Review:

“De indrukwekkende, zeer herkenbare weergave leest als een spannend verhaal met een ziel van gedrevenheid. De feitelijke realiteit is dat dit puur Hollands ondernemerschap weergeeft met een internationale onuitwisbare historische footprint die tijdloos doorgaat met passie, innovatieve gedrevenheid en uitvoeringskracht. De laatste bladzijde sla ik dicht met gepaste trots door de bijdrage die wij allemaal zoveel jaren leveren aan dit fantastische export product die haar gelijke niet kent! Ja, wij winnen!”

Boeken bestellen?
Alle IRO lid-bedrijven hebben 1 exemplaar van dit bijzondere boek per post toegezonden gekregen. Wil je meer boeken bestellen, om bijvoorbeeld aan relaties of medewerkers te overhandigen? Dat kan! Het boek is verkrijgbaar in het Nederlands of Engels voor de speciale ledenprijs van €20,- per boek (excl. btw en verzendkosten). Bestel ‘m op de bestelpagina op onze website.

*niet-leden verwijzen wij graag naar de boekhandel.