Internationale matchmaking tijdens Seanergy 2019 (5 en 6 juni 2019) in Duinkerken

19-04-2019

Internationale matchmaking tijdens Seanergy 2019 (5 en 6 juni 2019) in Duinkerken

Bent u op zoek naar potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van wind op zee, getijde-energie, golfenergie of een andere vormen van maritieme energie? Dan is deze matchmaking  uw kans om op een snelle en efficiënte manier een groot aantal gesprekken te voeren met potentiële zakenpartners.

Onderwerpen

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Hoe werkt matchmaking?

Dit jaar werkt het anders dan anders. Om mee te kunnen doen aan de matchmaking dienen de deelnemers zich te registreren voor de website van Seanergy 2019.

Na de registratie heeft men de mogelijkheid om separaat te registreren voor de matchmaking (B2B meetings). Hier kan men een eenvoudig profiel aanmaken.

Via de bijbehorende app kan iedere deelnemer zijn/haar eigen gesprekken beheren, dit kan tot en met de laatste dag van de matchmaking (6 juni).

De gesprekken vinden plaats op 5 en 6 juni tussen 9.00 en 18.00 uur en duren maximaal 30 minuten.

Kosten

Deelname aan de matchmaking en bezoek aan de beurs alsmede de bedrijfsbezoeken op vrijdag 7 juni kosten € 60,- voor 3 dagen, wat niet duur is. Wilt u ook de conferentie bezoeken dan kost het € 210,- voor 3 dagen.

Holland Business Lounge

De Nederlandse ambassade verzorgt ism HHWE en NWEA een Holland Business Lounge. Nederlandse bedrijven kunnen hieraan deelnemen met hun logo en bedrijfsvideo. Deelname aan de Holland Business Lounge is inclusief deelname aan de B2B meetings en de conferentie.

Voor meer informatie en aanmelden kijk op www.rvo.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie over het matchmaking evenement zie de bijlage of neem contact op met:
Kees Mokveld, kees.mokveld@rvo.nl