Matchmaking op 13 maart met Braziliaanse delegatie voor biogas

07-03-2018 Rotterdam

Matchmaking op 13 maart met Braziliaanse delegatie voor biogas


Bent u actief in de biogassector en geïnteresseerd in zakendoen met Brazilië? Kom dan naar de matchmaking voorafgaand aan de Brazil Network Day op 13 maart 2018 in Rotterdam. Hier ontmoet u Braziliaanse ondernemers die in Nederland op zoek gaan naar nieuwe technologieën op het gebied van biogas.

Van 12 tot en met 16 maart 2018 komt een Braziliaanse delegatie uit de deelstaat Rio Grande do Sul naar Nederland om kennis te maken met de Nederlandse biogassector. U kunt de leden van de delegatie ontmoeten tijdens de matchmaking in Rotterdam. Zij willen in contact komen met Nederlandse bedrijven en instellingen op het gebied van biogas en het gebruik daarvan. Deze matchmaking wordt georganiseerd door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Netherlands Business Support Office Brazil en Rotterdam Partners.

Deelname
De netwerkgesprekken duren 20 minuten en de voertaal is Engels. Bekijk de deelnemerslijst (pdf) om te zien met wie u in gesprek kunt gaan.

Brazil Network Day
De matchmaking vindt plaats voorafgaand aan de Brazil Network Day in Rotterdam die wordt georganiseerd door de Braziliaanse ambassade in Den Haag. Tijdens de Brazil Network Day spreken verschillende belangrijke spelers uit de deelstaat Rio Grande do Sul over het zakendoen met en investeren in Brazilië.

Over Rotterdam Partners: de promotor van de Rotterdamse economie
Wij zijn Rotterdam Partners. Wat ons drijft is Rotterdam. Wij zijn trots op Rotterdam. Trots op de energie van de stad, op haar innovatieve en ondernemende karakter, haar haven, haar ongepolijste charme en internationale allure. Rotterdam is altijd in beweging en daarom geloven wij dat er nog zo veel mogelijk is.

Rotterdam Partners wil de stad vooruitbrengen. Wij sturen op het imago van Rotterdam en promoten de Rotterdamse regio nationaal en internationaal. Wij openen de deur van Rotterdam voor toekomstige bezoekers, bedrijven, bewoners en studenten en leiden ze rond in de stad. Wij enthousiasmeren, inspireren, maar overtuigen ze ook om Rotterdam te bezoeken, hier zaken te komen doen, hun bedrijf hier te vestigen, hun congres hier te organiseren, hier te komen wonen of te studeren. Wij zijn daarmee verantwoordelijk voor de citymarketing, de acquisitie, en werken aan een beter vestigingsklimaat. Zo versterken wij de Rotterdamse economie in de breedste zin van het woord.

Aanmelden voor de matchmaking
U kunt zich aanmelden door te reageren via Jorrit van Dijck – trade@rotterdampartners.nl