Offshore Energy Exhibition & Conference 2023 breidt uit met een extra beurshal

13-07-2023 Leden nieuws

Offshore Energy Exhibition & Conference 2023 breidt uit met een extra beurshal

Het toonaangevende Europese evenement voor offshore energie wordt uitgebreid met een geïntegreerde conferentieruimte, het Offshore Energy Paviljoen, en meer.

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) 2023, de belangrijkste beurs op het continent voor de offshore energie-industrie, is trots de toevoeging van een extra beurshal aan te kondigen. Het jaarlijkse evenement, gepland voor 28 en 29 november 2023 in Amsterdam, blijft het belangrijkste platform voor de gehele offshore energie sector in Europa.

De toevoeging van een extra hal draagt er aan bij de volledige opzet van OEEC 2023 beter te presenteren en meer deelnamemogelijkheden te bieden voor geïnteresseerde bedrijven.

Tot de deelnemende bedrijven behoren onder andere TotalEnergies, bp, SSE, Van Oord, Damen en Huisman. De bezoekers en exposanten kunnen een ruimte conferenctieruimte, state-of-the-art vergaderruimten, een exclusieve business lounge en een Offshore Energy paviljoen verwachten.

In lijn met het thema van het evenement, “Changing Currents,” legt de editie van 2023, naast de Nederlandse bedrijven actief in de offshore energie sector, de nadruk op innovatie en internationalisering. OEEC is er sterk van overtuigd dat het bevorderen van innovatie de aanwezigheid en convergentie van bedrijven, universiteiten, hogescholen en start-ups vereist, die actief zijn in verschillende marktsegmenten, waaronder Offshore Wind, Marine Energy, Waterstof, Groene Marine, Fossiele Brandstoffen en Schone Brandstoffen.

Aangezien het wereldwijde net-zero doelstellingen samenwerking tussen markten vereist om klimaatdoelen te bereiken, blijft OEEC diverse bedrijven uit de offshore energie en gerelateerde industrieën aantrekken. Het evenement fungeert als een katalysator voor het smeden van strategische partnerschappen die kunnen bijdragen aan het veranderen van de energiemix.

Het uitbreiden van de beursvloer betekent ook dat OEEC 2023 een aanzienlijke toegenomen belangstelling ervaart, terwijl de sector werkt aan het bereiken van de wereldwijde net-zero doelstellingen.

Het evenement wordt ondersteund door de Nederlandse overheid (RVO). Zij beschouwen OEEC als het vlaggenschip-evenement op het gebied van de energiesector. Dit jaar zal de Netherlands Enterprise Agency opnieuw een grote aanwezigheid hebben tijdens het evenement.

Sluit aan bij Offshore Energy Exhibition & Conference 2023 om deel uit te maken van de transformerende gesprekken en baanbrekende initiatieven die de toekomst van de offshore energie-industrie vormgeven.