Offshore Energy – Joining forces for Offshore Energy

01-12-2022 Geothermal, Human capital, Hydrogen, IRO Nieuws, Offshore wind, Young IRO

Offshore Energy – Joining forces for Offshore Energy

De Offshore Energy Exhibition & Conference op 29&30 november bracht ruim 400 exposanten en meer dan 6.500 geregistreerde bezoekers samen in de ‘Home of Energy Transition’ in RAI Amsterdam. Het was flink druk en er werden goede zaken gedaan!

IRO & Young IRO

IRO en Young IRO deelden dit jaar de vaste stand bij de ingang. Young IRO bestaat dit jaar 5 jaar en daarom gaven we een nieuwe twist aan de stand met het offshore airhockey spel. Veel offshore collega’s gingen de strijd met elkaar aan, een groot succes wat voor veel reuring in de stand zorgde!

Op woensdag betraden twee Young IRO Bestuursleden (Ruben de Nie & Ivo Muller) The Stage en presenteerden een offshore Pub Quiz. De winnaar ging ervandoor met een echte Technic Lego Offshore Rescue Helicopter. Je kunt de Pub Quiz hier terugkijken.

Delegatie uit Suriname

Naast de vele oude en nieuwe contacten, waren we blij een delegatie ondernemers uit Suriname, onder leiding van Phoenix Development Company, te mogen ontvangen, rond te leiden en in contact te brengen met veel van onze leden. Met de ontwikkeling van een geheel nieuwe offshore haven met een LNG-terminal in de haven van Nickerie zijn ze bezig met een serieus project.

IRO zal een Netherlands Pavilion organiseren op SEOGS in Paramaribo van 26-29 juni 2023. Zie de calendar voor meer info.

Joining forces network drinks

Op dinsdag hebben we onze krachten gebundeld met DMEC (Dutch Marine Energy Centre) en NWEA (Nederlandse WindEnergie Associatie) voor een gezamenlijke netwerkborrel in het Marine Energy Paviljoen.

Al met al een goeie beurs met enthousiaste bezoekers. In 2023 zal Offshore Energy op 28&29 november plaatsvinden.