Quercus organiseert seminar Electrical Engineer op 14 maart in Berkel en Rodenrijs

22-02-2019 Berkel en Rodenrijs

Nieuw opleidingsprogramma voor elektrische experts die sturing gaan geven aan de energietransitie

Elektrotechnisch kenniscentrum Quercus Technical Services organiseert op donderdag 14 maart 2019 het seminar Electrical Engineer in Berkel en Rodenrijs, nabij Rotterdam.
Tijdens het gratis seminar presenteert Quercus een nieuw opleidingsprogramma voor elektrische experts die sturing gaan geven aan de energietransitie. Met de energietransitie wordt de overstap ingericht van fossiele brandstoffen naar volledig duurzame energiebronnen zoals zonne- en windenergie.

Verschillende experts nemen het woord en vertellen hun visie over de toekomst van de energiesector.
Om 14:00 uur starten verschillende presentaties, gevolgd door een rondleiding in de praktijkruimte en om 17:00 uur wordt er afgesloten met een gezellige borrel.

Opleiding Electrical Engineer

Quercus wil een bijdrage leveren aan de energietransitie door medewerkers op te leiden die alle aspecten van elektrische energie begrijpen en toepassen. Technici die in staat zijn om het elektriciteitsnet te doorgronden en die inspelen op de integratie van nieuwe energieaanbieders aan ons net.
Duurzame oplossingen komen van medewerkers die het elektriciteitsnetwerk kunnen doorgronden en de verschillende toepassingen kunnen beredeneren en berekenen. Daarom is er nu een opleidingsprogramma die alle aspecten van de elektrische energie afdekt

Voor wie

Het seminar electrical engineer is interessant voor medewerkers van onder andere energie- en bouwbedrijven, netbeheerders, infrabedrijven en ingenieursbureaus. Denk aan werkvoorbereiders, projectleiders, installatieverantwoordelijken, asset managers en ontwerpers.

Contactpersonen

Vestiging Berkel en Rodenrijs: 010 – 760 99 60| redactie@qts.nl
Vestiging Zwolle: Leon Hultink | l.hultink@qts.nl

Adres

Quercus Technical Services – Berkel en Rodenrijs
Spoorhaven 106
2651 AV Berkel en Rodenrijs