WCM summer school 2019

22-05-2019

WCM summer school 2019

Deze zomer organiseert World Class Maintenance de achtste WCM Summer School op het gebied van Maintenance Management & Engineering volgens de nieuwste inzichten in maintenance.

Voor Young professionals
WCM zoekt Young professionals met een bijzondere interesse in Maintenance Management & Engineering die tot 10 jaar geleden een technische bachelor- of masteropleiding afgerond hebben.
Belangstellenden kunnen zich vóór 1 juni aanmelden voor deelname aan deze bijzondere Summer School.

Programma
Het programma, inmiddels verzorgd door professoren van zeven Nederlandse universiteiten, is twee jaar geleden vernieuwd. Op basis van inzichten uit het onderzoeksrapport Smart Moves for Smart Maintenance zijn onderwerpen zoals big data, human factors, performance based contracting en life cycle costing toegevoegd. Maintenance Management & Engineering is het hoofdonderwerp van de vijfdaagse reeks aan workshops, een unieke case study – dit jaar in samenwerking met Rijkswaterstaat – bijbehorend bedrijfsbezoek en een leiderschapstraining.

Case Rijkswaterstaat
De case voor de WCM Summer School van dit jaar ontwikkelt zich rond het sluizencomplex Eefde en is in het bijzonder gericht op het onderhoud van de gemalen. De recente update van sensoren en procescontrolesystemen biedt interessante mogelijkheden en uitdagingen richting slim onderhoud.
De belangrijkste vraag voor de deelnemers tijdens de WCM Summer School is om na te denken over hoe RWS samen met de assethouders de beschikbare onderhoudsinnovaties kan gebruiken om de onderhoudsprestatie van de gemalen van de sluis te verbeteren.

Uniek perspectief
De WCM Summer School onderscheidt zich vanwege het unieke multidisciplinaire perspectief op onderhoud, het werken aan een echte case, de begeleiding door top-hoogleraren op dit gebied en de mix van veelbelovende Master-, PDEng- en PhD-studenten maar vooral ook young professionals. De contacten die hier gelegd worden, zijn vaak de basis voor een waardevol netwerk.

Meer informatie over de workshops, prijs en deelname vind je op www.wcmsummerschool.org of vraag je aan via info@wcmsummerschool.org.