Young IRO Paul Schoenmakers te gast in de Navingo Career Podcast

07-04-2022 Leden nieuws, Young IRO

Young IRO Paul Schoenmakers te gast in de Navingo Career Podcast

Iets wat je hebt getekend, en wat je als schaalmodelletje op je bureau hebt staan, in het echt zien op een schip, is echt supertof. Young IRO bestuurslid Paul Schoenmakers, business developer bij IRO lid TWD is te gast in de Navingo Career Podcast en vertelt er alles over.

TWD (ingenieursbureau) bekend van het ontwerpen en het berekenen van installatie tools zoals de monopile gripper en motion compensated gangways bijvoorbeeld. TWD werkt met alle grote namen zoals Van Oord, Heerema, DEME, Jan De Nul en ga zo maar door. Met kantoren in de UK, Griekenland, Taiwan en Nederland werken zo’n 200 mensen aan de meest imposante projecten denkbaar. Paul gaat voor TWD afreizen naar Japan! Hij is verloofd en z’n toekomstige vrouw staat te popelen om te beginnen aan dit avontuur. En verder … Waarom werd Paul zeeziek? Wat doet hij bij Young IRO en wat is er zo gaaf aan de bedrijfscultuur van TWD? Je hoort het allemaal van Paul Schoenmakers.

Paul Schoenmakers

Paul studeerde af aan de TU Delft. Hij volgde daar eerst de Bachelor Industrial Design Engineering. Daarna deed hij nog een Master in Integrated Product Design. Paul ging na zijn studie niet per se het ingenieurs pad op. Hij begon met het grafisch designen van verschillende animaties. Dit deed hij zowel voor een bedrijf, als op freelance basis. Daarna vond hij zijn baan bij TWD als Project designer. Na dit ongeveer een jaar gedaan te hebben groeide hij door naar Business Developer.

Hij is z’n koffers aan het pakken samen met z’n vriendin om naar Japan te vertrekken voor TWD. Luister wat hij daar allemaal gaat doen (en nog veel meer natuurlijk) op:

#21 – TWD
✨Spotify https://spoti.fi/3DuOYeG
✨Podbean https://bit.ly/3iS85FW
✨Apple https://apple.co/3IOI6tu
✨Google https://bit.ly/389zGjD