Beursvoorwaarden

IRO organiseert voor verschillende grote olie-, gas- en offshore windbeurzen zoals de OTC (Houston), Offshore Europe (Aberdeen), ONS (Stavanger) en WindEurope de deelname met een Holland Paviljoen/Dutch Village. Deelname wordt ook voor een aantal kleinere olie-, gas- en offshore windbeurzen wereldwijd georganiseerd. Bekijk de Calendar voor een overzicht.

Algemene informatie over deelname via IRO

Elk jaar coördineert IRO verschillende Nederlandse groepsdeelnames aan internationale olie-, gas- en offshore windbeurzen.

IRO heeft veel ervaring in het organiseren van deelnames aan internationale beurzen. Elke korting die IRO ontvangt als organisator van een Holland paviljoen, wordt verrekend met de prijzen die aan de deelnemers wordt berekend. De prijzen verschillen per beurs, variërend van de prijzen van de vierkante meters die door de beursorganisatoren in rekening worden gebracht en de kosten voor de standbouw.

Deelname in het Holland paviljoen

Er zijn verschillende mogelijkheden om deel te nemen in het Holland paviljoen:

 • Vloeroppervlak en standaard standbouw (minimale grootte 9 m2)
  Inbegrepen in de prijs zijn de vierkante meters, standbouw (met Holland uitstraling), lounge faciliteiten en het comfort van het uitbesteden van organisatorische zaken.
 • Vrije standbouw in het Holland paviljoen (minimale grootte 20 m2)
  Inbegrepen in de prijs zijn de vierkante meters en het comfort van het uitbesteden van organisatorische zaken. Lounge faciliteiten zijn optioneel.
 • In de IRO lounge
  Er zijn verschillende manieren om deel te nemen in de IRO lounge.
  De meest voorkomende zijn:
 • Brochures (twee verschillende per bedrijf)
 • Brochures en wandpaneel (90 cm x 90 cm)
 • Brochures, wandpaneel en bedrijfsvertegenwoordiger
  Voor overige mogelijkheden (bijvoorbeeld het tentoonstellen van modellen), kunt u contact opnemen met Exhibitions Manager Jeroen Tresfon via j.tresfon@iro.nl of tel: +31 79 3411981.

Deelnamevoorwaarden

Lees hier de Deelnamevoorwaarden in Nederlands or Engels.